dijous, 25 de març del 2010

LA GRAN RECEPTA FINAL



En aquest apartat explicaré la Gran Recepta amb camagrocs feta per mi, ja que a portat molt esforç, destrucció i sofriment a la cuina de la meva casa.
Tot comença amb:

PRESENTACIÓ:
Farcit de xocolata (derretida de taula, al gust propi) amb fruites tropicals i un lleuger toc de camagrocs.

INGREDIENTS:
- Xocolata en taula, recomano la marca "dolca" 200g
- Selecció de fruites: 2 Kiwis (intenteu que siguin àcids), una piña, 1 mango, 1 papaia, 1 plàtan, 1 coco,1 Macadàmia, 1 kaki.
- Flam d'ou ensucrat
- Nous i ametlles barrejades i ja triturades
- Nata
- Vainilla
- Mantega
- Sucre

ELABORACIÓ:
Tot comença per agafar els camagrocs i tirar-los a una olla, a continuació tirar 4 cullerades soperes a l'olla i posant a foc mig deixant que s'ensucri (20min). Mentre s'ensucra anem pelant i obrint el mango, la papaya, el coco, la macadàmia i el kaki. Quan ja els hem obert els trossegem, en trossos bastant petits mentre els anem deixant en un bol força gran. A continuació aboquem 2 cullerades soperes de mantega a la fruita i o barregem bé mentre li anem tiran nata i el flan d'ou. Quan ja estem posem en un plat dos taules senceres de xocalata (recomano marca dolca) i ho posem 2 min al microones perque es derreteixi. Quan tenim llest el xocolata el derramem al bol de fruita, al acabar tirem les nous al bol.
Al finalitzar la marranada, buidem tota la pinya i hi aboquem la mescla.
I per fi ja està!!

Aquesta recepta a comportat molt esforç per mi. Ja que sembla una marranada te molt bon gust i també conté moltes calories per no parlar de la gran variació de sabors que només podran apreciar les persones que ho fagin bé i que tinguin un exquisit paladar.

Gràcies per atendrem i que aprofiti!!