dimecres, 3 de febrer del 2010

Receptes completes


RECEPTES COMPLETES AMB CAMAGROCS
Els plats del dia:
espaguetis i canalons de camagrocs.

En aquest text tractaré d'introduir receptes de camagrocs de manera que pogueu fer-les, però esclar sempre amb camagrocs, ja que són els millors bolets del món o com diuen els anglesos mushroms. Les receptes estaran dividides en: presentació, ingredients i elaboració, com ja saveu sempre que volgueu podeu podeu comentar dient si ha agradat o no.

Recepta d'espaguetis amb camagrocs:

PRESENTACIÓ:
Espaguetis semblants a la carbonara però amb gust d'aquests bolets tan deliciosos com són els camagrocs.

INGREDIENTS:
Per a dos:
-pasta(250g)
-camagrocs, un par de de cullarades soperes si son secs, el doble si son frescos.Si el els tenim secs en un plat amb poca aigua tibia
-oli,sal i ou
-formatge padà i parmesà

ELABORACIÓ
Es cou la pasta com de costum. La colem, mentre tirem oli a l'olla buida, un poquet d'all si volem, amb el oli templat-calent tirem els camagroc y removem bé un par de minuts, quan vegem que comença a encongir-se,
tirem la pasta. Quan aquest està calent en l'olla tirem l'ou i remenem bé fins que apareixen trossos de truita. Afegim la nata líquida i acabem de mesclar i calentar el formatge al gust propi.
Servir calent.

Recepta de Canalons amb camagrocs :
PRESENTACIÓ:
Camagrocs amb canalons

INDREDIENTS:
Mig Kilo de camagrocs
4 Cebes mitjanes
Fulles de Canelons

ELABORACIÓ:
Ratllar les cebes i sofregir-les bé en una paella.En una paella apart, ofegar i saltejar els camagrocs, salar-los bé i afegir all triturat.

Barrejar-ho tot i triturar en dos fases, la meitat una pasta fina, l’altre meitat no massa triturada, que es vegin bé els trossos.


Tornar a posar a una paella, afegir un bon raig de llet i una cullerada de farina. Fer coure cinc o deu minuts fins que la farina sigui feta. Rectificar de sal. Deixar reposar i farcir els canelons.

Amb aquestes quantitats surten uns 25 canalons.

1 comentari:

  1. Hola Ruben!
    Et felicito pel teu blog, pinta molt bé.
    Jo també sóc una entusiasta absoluta dels bolets... i lamentablement tinc el blog germà del teu parat. No tinc temps!!!!
    Sort i endavant!
    Ah, una coseta : si poses el fons tan claret, et convindria posar el text de color fosc; així no es veu bé.

    Isabel

    ResponElimina

s'hi voleu comenteu amb reflecció i meditació :)